Saturday, August 1, 2015

MM-i jälgimine

Tere kõigile!

Kuna mul see blogi kirjutamine on ikka väga unarusse jäänud, siis suunaksin Teid kõiki oma MM-i tegemisi ja muljeid jälgima Facebooki sellisele lehele nagu: Südamesportlased.

Link: https://www.facebook.com/sydamesportlased

Sinna kirjutan iga päev enda muljeid võistluselt ning lisaks saab sealt ka operatiivselt infot kuidas MM-il tulemused ja muud asjad lahenevad.

Südamesportlased on grupp ühes eas olevaid noormehi, kes on koos orienteerumisradadel võistelnud väga noorest east saadik ning aastate jooksul ühiselt kogenud nii mõndagi. Lisaks minu tegemistele saab jälgida, kuidas tehakse sporti Austraalias - Rene Posti silmade ja ihukarvade läbi, millised olud treenimiseks on Pariisis - Tauno Tiirats, kuidas tehakse väga edukalt sporti töö kõrvalt Tallinnas ja Lõuna-Eestis - Jonatan Karjus, Raido Mitt. Kokku ongi meid 5 ja üheskoos püüame näidata teistele, kui mõnus on orienteerumine ning üleüldiselt sport - südamesport.

PS! Pärast MM-i tasub kindlasti blogil silm peal hoida, sest kavatsen ikkagi blogi lugejate ees kõik enda postitustevõlad tasuda.

- Kenny

No comments:

Post a Comment